Ben je een masochist die zich gewillig overgeeft aan mijn vervaarlijk sadisme? Een thrillseeker die nieuwe fysieke sensaties wil ervaren? Of een gehoorzame onderdanige die zijn lichaam laat bespelen voor het plezier van zijn Meesteres?

Mijn dominantie is persoonlijk en bezitterig. Ik wil je plagen, leiden en van mij maken.

Sadisme & sensation play

Ik laat masochisten graag wegzweven onder mijn regie. Omdat ik het wil. Om je te straffen. Of simpelweg omdat het lekker voelt.

Ik ben bijzonder bedreven met de cane, CBT, predicament bondage, zwepen, face slapping, stompen en spanking. Geniet je van beheerst, opbouwend pijnspel? Of wil je graag kundig in elkaar geslagen worden door een primal sadist? Ik geef je lachend een trap na…

Misschien is pijn niet je kink maar wil je wel die dopaminerush ervaren? Sensation play is het bespelen van je lichaam met andere fijne prikkels en vreemde sensaties. Ook hier heb ik de nodige instrumenten voor liggen…

Bondage & teasing

Machteloosheid kent vele vormen. Hoe voelt het om hulpeloos vast te staan met je handen in leren boeien, een blinddoek voor je ogen en ballgag in je mond? Of om volledig immobiel te zijn door mummificatie met folie of in een leren of latex body bag?

Touwbondage is mijn expertise. Houd je van de druk en omarming van een hogtie of takate kote? Geniet je van improviseren op de vloer, op bondagematten, of ben je benieuwd naar een uitdagende halfsuspension?

Voor sommige onderdanigen staan verleiding en erotische submissie centraal. Ik houd van speelse sessies waarbij we machteloosheid combineren met uitgebreide tease & denial. Hierbij gebruik ik je eigen opwinding graag tegen je (edgingorgasme controle) terwijl je geen kant op kan.

Training & overgave

Ik speel graag met een brave sub met echt onderdanige gevoelens. In ons spel leer ik je wat ik van je wil en ontdek ik hoe ik je kan gebruiken voor mijn entertainment. Ik wil dat je mijn speelgoed wordt. Ik wil je trainen tot gehoorzame onderdanige die weet hoe hij dienstbaar kan zijn naar zijn Meesteres.

Dieper ingaan op deze dynamiek vereist een goede klik, voorzichtig verkennen en het opbouwen van vertrouwen. Mochten we elkaar wat beter hebben leren kennen – en wat ik zie bevalt me – dan kunnen we toewerken naar het verdienen van je eigen collar.