Bdsm zet me aan. Ik speel graag met macht en machteloosheid. Vind jij ook plezier in spelen met pijn en andere prikkels? Als strenge Meester die me traint en disciplineert? Of als dominante kinkster die samen met zijn onderdanige BDSM verkent?

Mijn onderdanigheid is speels en echt. Ik wil luisteren, dienen en me helemaal overgeven.

Dominantie/submissie

Bovenal word ik gelukkig van Dominantie/submissie, het spelen met een ongelijke machtsverhouding. Van keuring & training – leer me luisteren! – tot service-oriĆ«nted submission. Ik ben een creatieve en dienstbare submissive die wil luisteren en plezier haalt uit het plezier van haar dominant.

Shame & sensibility

Het erotiseren van schaamte is een grote kink van me. Ik vind het gruwelijk (en) prachtig om te moeten blozen, om iets vies en opwindend tegelijk te vinden. Als gewillige damsel in distress en als brave onderdanige die moet toegeven dat ze een vernederende houding of dirty talk toch wel erg sexy vind.

Masochisme & bondage

Ik ben een masochist en houd van machteloosheid en verschillende soorten bondage. Touwbondage is geweldig en ik vind het leuk om te experimenteren. Wil je je meer verdiepen in Japanse bondagestijlen? Ik ben een flexibele rope bunny met voor zowel beginnende als ervaren riggers.